• 0 342 329 05 07
  • 8 Şubat Mahallesi 94 Nolu Cad. No. 55 GAZİANTEP
 Fotoselli Kapı

Fotoselli Kapı

Fotoselli kapı sistemleri günümüzde yaygın olarak kullanılmaktadır. Kendi kendine açılan fotoselli kapılar artık yaygın olarak kullanılmaktadır. Fotoselli kapılar özellikle hastane, otel ve alışveriş merkezlerinde yaya trafiğinin yoğun olduğu yerlerde kullanılmaktadır.

Kapıya bir fotosel ile yaklaştığınız anda sizi algılar ve kapı otomatik olarak açılır. Fotoselli kapılar isimlerini kapı fotoselinden alır. Fotosel ışık değişimlerine duyarlı olduğu için kapı açılır. Yani fotoselin görüş açısına girerken ışıktaki değişimden dolayı kapı açılır. Fotoselin görüş açısı çok yakın olduğu için uzak değil yakını algılar.

Fotoselli panjurlar, kullanımları hızlı ve kolay olduğu için kullanılmaktadır. Estetik açıdan hoşa giden bu kapılar, özellikle engelli kardeşlerimiz için harika bir çözüm. Bu çevre dostu ve enerji tasarruflu kapılar çok güvenlidir. Pil sayesinde elektrik kesintisi sırasında bile açılıp kapatılabilir. Mekanizması sayesinde kapı sıkışmasına rağmen kendiliğinden açılır ve güvenli bir geçiş sağlar.

 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp Yol Tarifi Al Hemen Ara